tisdag 3 november 2009

Patricia Naumanen and her heartbeats älskar varandra


Patricia Naumanen and her Heartbeats är en påbyggnad av medlemmar till Patricias musik. Sommaren 2009 blev en stormförälskelse till musikaliskt mellan medlemmarna och de beslöt sig för att spela ihop sig så mycket de bara orkade, vilket innebar var och varannan dag.


Patricia Naumanen and her heartbeats spelar glad och svängig piano- och gitarrbaserad pop. Det är variationsrikt med inslag av klapp och stamp, mastiga körer, finurliga melodier och en och annan distad gitarr. Intensivt och känslosamt.


För tillfället letar bandet spelningar till våren men väntar också på studiotid till att spela in sin repertoar. Det finns en EP från forna tider som Patricia allena knåpat ihop med diverse musiker, men nu är det dags för något som hela bandet är med på. Och det finns ju så många fler låtar än det EP:n bjuder.


Bandet består av Patricia, tre Johannor och en Micke. Vissa medlemmar går dock under smeknamn då det blir svårt kommunikativt annars. På Kulturkammarens scen på lördag kan ni se och höra Patricia, Snyggot, Astrid och Micke in action. Kniven får ni ta del av en annan gång.


Som uppvärmning kan du gå in på: www.myspace.com/patricianaumanen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar